Stop met diëten!

Stop met diëten!

Stop met diëten! Gek toch?! 98% van de mensen die afvallen met behulp van een dieet is binnen 5 jaar weer terug op zijn oude gewicht of zelf iets daarboven. Waarom lukt het de meeste mensen toch niet om een gezond lichaamsgewicht te bereiken en vast houden?

Lees meer
7 redenen waarom je billen trainen gezond is?

7 redenen waarom je billen trainen gezond is?

7 redenen waarom je billen trainen gezond is?
Waarschijnlijk had je het niet verwacht maar van de hele dag op je billen zitten, krijg je luie billen. If you don’t use it, you lose it! Het resultaat platte, vormloze en hangende billen. Nou denk je misschien, nou en! Het maakt mij helemaal niet uit of ik mooie ronde strakke billen heb. Dan moet je wel weten dat het hebben van een goed getrainde bilpartij bijdraagt aan een goede gezondheid.

Lees meer
10 tips voor hormoonbalans

10 tips voor hormoonbalans

10 tips voor hormoonbalans! Hormonen reguleren ons eetlust, stofwisseling, fysieke kracht, omvang van onze spieren, waar en hoeveel vet we opslaan. Alles draait om de juiste balans tussen alle hormonen. Hormonen zijn belangrijk voor de regulatie van ons metabolisme en dat is weer bepalend voor ons lichaamsgewicht.

Lees meer
PMS

PMS

De menstruatie cyclus wordt bepaald door een samenspel van verschillende hormonen, die schommeling van hormonen geeft bij elke vrouw wel menstruatie klachten bij sommige is dat zo heftig dat hun gezinsleven, relatie en werk flink onder druk komen te staan. Je hebt wel honderd verschillende klachten, de klachten kunnen per vrouw verschillen. Hier onder staan een aantal klachten die het meest voorkomen:

Lees meer